Последователи

вторник, 10 юли 2012 г.

Thinking of you

    Започвам юлската серия. Да се оплаквам, че е горещо навън ще е безсмислено, а още повече, че за мен е нормално да са толкова високи температурите през този сезон. Остава ни само да се адаптираме и да се отдадем на любими занимания. Какво да кажа за тази картичка освен, че е сравнително малък формат, приблизително 11/14 см. Използвах новият си печат с тази красива хортензия, като за пръв път възникна проблем с мастилото. Отне доста време да изсъхне и при оцветяването леко се размаза. Винаги съм ползвала това мастило и не съм имала забележки, за това ми е малко чудно защо се получи така. Обяснявам си го единствено с повечето градуси ;)Благодаря на Деси, която явно не е отсъствала от часовете по английски, за да променя своевременно първоначалния надпис.                            

5 коментара:

  1. Страхотно съчетание на дъските и хортензията! Много нежно и хармонично излъчване се е получило, а и самото цвете е много красиво!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Деси - тази хартия е наистина много приятна, жал ми е да я ползвам ;)

      Изтриване
  2. Картичката ти е много нежна и красива. Само не знам по какъв повод си я правила и дали знаеш, че т.нар. Симпати кард са картички, които се правят за да се изкаже съболезнования при починал близък. В Америка и Англия се правят и такъв тип картички и на тях текста е точно като на твоята.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ах, че гадно - благодаря ти, Деси! Ще трябва да се поправя в такъв случай.

      Изтриване
  3. Много красива картичка!Прекрасно цвете и чудесно съчетано с хартията и зеблото.

    ОтговорИзтриване