Последователи

събота, 12 април 2014 г.

Рожденденска отново

    Ето, както обещах пак съм тук. Тази картичка направих днес "на един дъх" за рождения ден на моята фризьорка. Тя е много мила жена и с удоволствие майсторих тази картичка за нея. Преди известно време правих подобен модел, който може да видите тук. Тогава се амбицирах да си правя рамчиците сама. Купих си силиконов молд, "лазих по нервите" с въпроси на няколко талантливи феи и ето ме и мен, със собственоръчно излята и боядисана рамчица. Дизайнерските хартии, които ползвах са повече от достатъчни за един проект, любимия ми перфоратор на MS, панделка, перли и готово. Тя беше много трогната от жеста, а пък аз доволна от себе си - хи хи.

10 коментара:

  1. Прелестна е. Много нежна и красива. Браво за рамчицата, чудесна се е получила.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Тони! Офертата за молд-а е още в сила. Трябва само да се разберем, когато ти потрябва.

      Изтриване
  2. Поздравления, прекрасен подарък за рожденичката! Чувството на удовлетвореност е показателно!!!Продължавай да радваш окото и душата !!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Биси! Удовлетвореността е наистина нужна :)

      Изтриване
  3. Оо толкова е нежна и вълшебна. Браво, много ми харесва. Сега е време да започнеш да произвеждаш рамки масово производство :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти много, Веси! А за рамчиците май ми се изпари ентусиазма - трябва да съхнат по 24 ч. и ми се струва досадно. :)

      Изтриване