Последователи

сряда, 2 април 2014 г.

По целия свят

   Ехо, не сте ме забравили, нали? Минавам през моето местенце за да ви покажа какво майсторих снощи. Картичка е за моя колежка, която не е нужно да ви казвам какво я влече силно. Тъй като и аз споделям тази страст не ми бе трудно да реша как ще изглежда въпросната картичка. Опитах се да открия в хоби магазинчетата миниатюрен куфар от папие маше, но като не открих подходящ размер, реших да си сглобя сама. Естествено не съм чертала аз конструкцията, а си я открих в необятния океан на pinterest. Ако ви харесва, може да си го свалите оттук. Реакцията на получателката осмисля акта на подаряването. Хайде, до скоро блогърстване.

6 коментара:

 1. Еха, колко сладър куфар си направила Гери. Толкова много пътешественическа страст лъха от тази картичка, че направо ми иде да отворя букинга и да направя резервация за някъде...

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти, Кат! Давай смело, аз ще ти направя куфар за пътуването :)

   Изтриване
 2. Прекрасна е. И аз, като един виден пътешественик, обожавам картички с карти и всякакви скрити съкровища по тях :) Браво.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Много се радвам, че ти харесва, Тони! Благодаря за милия коментар.

   Изтриване
 3. А на мен и куфарът много ми харесва,особено така пълен с цветя.Наминавай по-честичко край твоето местенце с такива готини неща:)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти много, Снежи! Ще се опитам да не го оставям да хваща паяжина :)

   Изтриване