Последователи

неделя, 9 март 2014 г.

Дипломиране

   Привет на всички вас, ранобудни феички. Пред вас е поредното ми творение, направено за една дипломираща се дама. Жокерите бяха, че тя е завършва медицина, индийка е и трябва да бъде "богата" откъм цветя. Искам да ви благодаря, че винаги сте готови да помогнете, когато имам нужда от вас. Печатчето е избрано, благодарение на Мила. Проверих, че випускниците на МУ в Плевен се дипломират в черни тоги и червени пискюли на шапките. Черна тога и черна коса на девойката (нали помните, че тя е индийка) моменталически ме отказаха да ги оцветя с акварелен молив. Може да опитам някой ден, но сега нямах време за експерименти. Тогава на помощ се притече Зара, която дигитално оцвети печата. Идеята за този модел картичка, почерпих от блога на Картишоците. Благодаря ви, момичета - вие сте истинско съкровище, без вас нямаше да се справя. От снимките не си личи много, но това е така нар. картичка "тунел". С помощта на прозрачна плака позиционирах девойката на по-преден план. Обилно количество цветя и сладурското печатче за дата на LOTV бяха последния щрих по картичката. Надявам се д-р Дия да хареса цветния си поздрав, който ще бъде подарен с много обич от нейна близка приятелка. До нови срещи, талантливки!

8 коментара:

 1. Много красиво се е получило. Сигурна съм, че ще се хареса.
  В последния ми проект и аз прибегнах до дигитални оцветени картинки, но и в това има много чар. Важен е все пак крайният резултат :)

  ОтговорИзтриване
 2. Много добре се е получла картичката, Гери, много лична и подходяща за повода.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти, Кати - то това беше и моята цел! :)

   Изтриване
 3. Много ми хареса. Ще ми се да съм точно в този период - удовлетворението от голямото постижение и нетърпението да посрещнеш новото. Виждаш ли как впечатляваш и вълнуваш отново ?:)ххх

  ОтговорИзтриване