Последователи

неделя, 24 март 2013 г.

Подарявам ти любов

    Здравейте, мили феи! За да видите как творчески ми се отрази срещата с вас качвам последнта ми картичка. Е, печатчето го бях оцветила още миналото лято, но пък снощи му "дойде времето" да бъде показано в картичка. Много си харесвам как се получиха очилцата на влюбения младеж, като ефекта го постигнах с глоси акцента, както сигурно се досещате. И тъй като двойката много ми напомня на мой скъп братовчед и неговата съпруга, решението да бъде направена точно за тях дойде мигновено. Не е чудо невиждано, но пък я правих с много обич към тях и резултата определено ме удовлетворява. Сега ме сърбят ръцете да направя още нещо, но да видим дали ще се получи нещо. Обещаният фоторепортаж от вчерашната ни срещичка може да видите в Консорциума. А всички, които не успяха да присъстват и ни липсваха - предизвиквам да направят нещо по въпроса да има скоро подобно мероприятие. :) До нови срещи и успешна, слънчева, и вълнуваща предстояща седмица!


12 коментара:

  1. Много пролетно-романтична картичка, Гери! <3 :)))) Завиждам ви, че сте се събирали по картичкофурийски! :))) Направо ми напълни душата с тези снимки! София ми липсва много... <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Джиджи! Ще очакваме включване от теб, когато имаш път към Бг. :)

      Изтриване
  2. Цветна, пълна с настроение! "Влезе" малко пролетно слънчице през монитора ми и усмихна мрачната понеделнична утрин. ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря, Маги! Зарадва ме с милия си коментар :)

      Изтриване
  3. Наистина цветна, слънчева и много нежна!:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Бо! Заслугата е на красивите дизайнерски хартии :)

      Изтриване
  4. Малък цайс е просто очарователен. Много красива картичка, пълна с чувство и искреност. Благодаря и за снимките - много сте готини.:)ххх

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нали ;) Благодаря ти за коментара, винаги ме усмихваш.

      Изтриване
  5. И аз имам нещица, които съм направила, но използвам след месеци.Харесват ми свежите цветове и любовната закачка на тези сладури.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много се радвам, че ти харесва! Благодаря за коментара :)

      Изтриване
  6. Ех, какви сладурковци са тези двамата! Много закачлива е картичката ти!

    ОтговорИзтриване