Последователи

събота, 23 март 2013 г.

За да благодаря

   Ето, че тази хубавица отново е в употреба. Направих я за да благодаря на едно изключително мило и талантливо момиче, което ми направи най-красивата подвързия за тефтер в света. Отдавна се каним да се видим на "по кафе", но до днес не се бяхме организирали.     Днешната обща среща на софийски терен е добра възможност за да се видим. Обмислях от няколко дни какво точно да направя, но тази сутрин се мобилизирах и резултата е на лице. Опитах се да оцветя цялото печатче с моливи, но роклята въобще не ми се получи и заложих на сигурно, като отново използвах paper piecing-а. Уникално сладката идея надписа да е върху етикетче, сигурно няма да се изненадате, че взаимствах от една морска вълшебница. Отпечатах надписа върху сатенирана панделка, като с прозрачна пудра и уреда за топъл ембосинг фиксирах за да не се размазва. Отново глоси акцент върху сърчицето и картичката е завършена. Приятен съботен следобед на всички, мен ме очаква забавна среща с талантливи хартиени феи. За съжаление някои от тях са възпрепятствани да присъстват, но специално за тях ще има фото-репортаж.

14 коментара:

 1. Много нежна картичка! Момиаченцето е с такава хубава косичка.Впечатлена съм от отпечатъка върху панделката /мисля да го опитам в най-скоро време/.
  Имах запитване от Вас за кръга на Марта Стюарт.
  Съжалявам за закъснелия отговор, но нямах възможност по-рано да го направя.
  На опаковката не пише за дебелината на картона, но може да се реже и по-дебел картон. Продуктите на М. Стюарт са известни с качеството си и може да намерите много клипчета за работа с такъв кръг.От тях ще видите и с какъв картон работят крафтърките, когато използват този уред. Поздрави !

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Много благодаря за коментара! Ще прегледам ревю за уреда и ще пиша отново.

   Изтриване
 2. Как съжалявам, че ви изпуснах...но ще е само този път. Сега набирам сили иии ще чакам новата среща :) Както казах и за предишните ти няколко творби - влязла си в невероятна серия. Личи си, че се вълнуваш, че пролетта е вече с теб, че преливаш от емоции, които споделяш по най-прекрасен начин. Много ми хареса. Защо още не си в Авантюрата?? Прегръдки и ще чакам снимковия материал :)ххх

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Пете, възстановявай се бързо и ще чакам с нетърпение новата среща! Благодаря за оценката ти - наистина си страшно мила! А за Авантюрата ще гледам да се включа само да не изпусна срокове :)

   Изтриване
 3. Много свежа и сипматична картичка!Харесва ми!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Много ти благодаря за милия коментар, изключително ме зарадва!

   Изтриване
 4. О, толкова е сладка! И като я погледна малко ми прилича на Еси, има същото мило и ведро излъчване :) Как съм изтървала да я видя на живо!!! Нашата част на масата е обидена на вашата част на масата, за дето криете такива красоти от нас :)

  Гуш
  Ем

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти, мила Ем! А вашата част на масата липсваше на нашата част. Другия път ще се въртим за да можем да общуваме повече една с друга :)

   Изтриване
  2. И вие ни липсвахте! Ама докато видя всички и да си поприказвам и да покажа това и онова и да пробвам на тоя мастилата, на оня печатите... Просто времето не стига! Трябва да правим целодневни срещи :)))

   Изтриване
  3. Стара Загора ни зове :)

   Изтриване
 5. Ех,каква сладка картичка ти се е получила :) А за срещата, какво да ти кажа - страшно съжалявам, че я пропуснах, но ти знаеш, нямаше как, та затова и аз ще си чакам фото-репортажа :) Прегръдки :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Не се притеснявай, важното е да сте здравички. Снимките са вече в Консорциума :) Благодаря ти много за милия коментар!

   Изтриване
 6. Детайлите са страхотни, цветовете много ми допадат, а етикетът на панделката е страшно ефектен! С две думи влюбех се! :)

  ОтговорИзтриване