Последователи

вторник, 12 март 2013 г.

Осмомартенски поздрав

       Здравейте, творящи вълшебници! Това е картичката с която участвах в осмомартенската размяна на Картичкофурии. Моето късметче е едно талантливо квилингово момиче, което не бях срещала до този момент. Записах се в инициативата буквално в последния момент. Седмицата ми започна уморително и натоварено и в сряда със стрес се усетих, че още не съм обмислила и идеята дори. Изборът ми за тази сладурка на Мо бе мигновен, няма как да не те усмихне с чаровното си личице. Използвах ново придобитите си дизайнерски хартии, които на живо са още по-приятни. Любимата ми easel сгъвка и картичката стана готова в късните часове на шести март. Снимките са повече от зле, но облачното утро преди работа не ми позволи повече опити. Сега, когато е вече при Деси мога да я покажа и на вас.
А нежната, ефирна и много красива картичка, която ми е от Нуши, може да видите тук.

12 коментара:

 1. Прелест! Подбрала си много красиви цветове...

  ОтговорИзтриване
 2. Тази страхотна картичка е при мен :) Гери, благодаря още веднъж, че направи денят ми още по-хубав с тази красота :) Ти си една истинска картичкофурия :)

  ОтговорИзтриване
 3. Гери, отново радваш с красота и нежност! Хартийките, момиченцето, пеперудите, перличките... усмихват и разтоварват от всичко! Великолепна картичка!

  ОтговорИзтриване
 4. Много красива картичка. Прекрасни хартии, използвани по чудесен начин, включително и paper piecing-a. Изборът ти на картинка е наистина много сполучлив, а оцветяването прекрасно. Най-ми хареса силният акцент на контрастните пеперуди. Браво, Гери, уморително време за направа, но си е струвало :)ххх

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря, че наминаваш към блога ми и го топлиш с милите коментари!

   Изтриване
 5. Направо лъха на пролет! Роклята й е станала жестоко, сякаш си я рисувала на ръка!

  Гуш
  Ем

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти, Ем! Май всички чакаме с нетърпение пролетта :)

   Изтриване
 6. Много е нежна и ефирна! Хартиите са наистина много подходящи!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти, Бо! Хартиите са наистина доста сполучливи :)

   Изтриване