Последователи

сряда, 15 август 2012 г.

Мис "Summer"

    Здравейте, летни феи! Пред вас е една изключително сладка девойка на моята любимка Krista Smith. Този безплатен дигитален печат може да намерите тук. Използвах хаоса, който цари из хоби материалите ми, за да направя един цветен поздрав за моя близка приятелка, чийто рожден ден бе скоро. Малко е трудно да развихрям въображението си на тази основа за картички, тъй като често съм споменавала, че моята най-използвана и предпочитана  форма е квадратната, и с размер поне 14/14 см. Преди време стана някакво объркване с поръчката на исканите от мен основи и сега ще трябва да изразходя оставащите картончета от 50 бр. комплект. Има няма 30/40 бр. останали от него, така че до 2014 г. ще се ограничавам в рамки. :) Сега, ще се опитам да сложа някакъв ред, така че не ме чакайте днес с други публикации. Използвам, че така и така съм тук за да поздравя всички именнички днес: Бъдете живи и здрави, и с гордост носете името си!
Ще я покажа в първото предизвикателство на Card Mania Challenges.

10 коментара:

  1. Гери справила си се страхотно:)))Тази девойка от кога чака ред да влезе в употреба:)))))Нямам търпение да я оцветя:))))Картичката е станала много хубава:))))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Женичка! Наистина е много сладка, момата. Ще очаквам твоята, когато се наканиш да я разкрасиш :)

      Изтриване
  2. Гери, разкошно нежна и ефирна - като летен полъх !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, наистина исках да бъде точно такава - вълшебна, каквото е лятото за мен :)))

      Изтриване
  3. Гери,прекрасна е!Оцветяването ти е много идейно и тази панделка в косите,много цветна ,лятна картичка!Благодаря ти,че участва в Card Mania Challenges!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Иве! За мен беше удоволствие да я включа в новото предизвикателство!

      Изтриване
  4. Страхотна е! Много нежни пастелни нюанси и тази панделка на косата.. Благодаря ти, че се включи в нашето първо предизвикателство "Всичко е позволено" при Card Mania Challenges. Надявам се, че често ще се отбиваш при нас :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря, Ани! Със сигурност ще ви навестявам - при това мило посрещане! :)

      Изтриване