Последователи

петък, 17 август 2012 г.

Чаени благодарности

   Привет, момичета и честит петък! Обмислям да направя благодарствена картичка от близо месец. Какво ли не ми се въртя в главата, но все не ми се струваше подходящо. И ето днес, хоп - идеята и реализацията са видни. Получи се леко винтидж картичка, но си мисля, че ще е много подходяща за получателката си - стилна и много креативна дама. За първи път направих нещо, като цвете от дантелка, а висящото етикетче "чай" е гвоздея на замисъла ми. Остава само да я надпиша и да полети към един красив български град. Усмивки! Тъй като новото място за предизвикателства е много гостоприемно, смятам да я покажа там - Card Mania Challenges.

8 коментара:

  1. Много красива и стилна картичка!А направата и поднасянето на благодарствена картичка е един много мил жест. Благодаря ти, че се включи в първото предизвикателство на Card Mania Challenges!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Вили! За мен беше удоволствие да се включа.

      Изтриване
  2. Чудесна е!Харесва ми дървената маса, съчетана с дантелите, чашите от различни хартии и етикетчето на чая - прекрасна идея!!! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  3. Много ми хареса тази! Всичко е идеално подбрано и картичка има чудно свежо, пролетно-лятно, следобедно излъчване :) Знаеш какво имам предвид - ленив следобед на верандата с приятели на чаша чай (или кафе) и да, "пакетчето" чай наистина е гвоздея на програма! Браво!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. О, да - точно така го усещам и за. Благодяря ти, Деси!

      Изтриване
  4. Чудесна картичка! Благодаря ти, че я включи в първото предизвикателство на Card Mania Challenges. Надявам се, че често ще се отбиваш при нас! Ани

    ОтговорИзтриване