Последователи

неделя, 5 февруари 2012 г.

Фея за рожден ден

    Привет-мривет на всички! Нямам какво толкова да кажа за тази картичка освен, че я направих за една млада госпожица - бъдещ юрист, която имаше рожден ден тези дни. При пожеланието ми към нея да има повече изживени мечти, тя сподели, че една от тях е да прави картички заедно с мен. Представете си изумлението ми - това беше едно от най-милите неща, които съм чувала по повод хобито ми. И така, похвалих ви се - сега оставя и да ви я покажа. Пожелавам на всички един топъл и уютен неделен ден с близките ви хора.

4 коментара:

  1. Много сладка картичка! Цветовото съчетание е много приятно! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. О, много е красива картичката и наистина цветовете са прекрасни! Синьото така хубаво си пасва и дава свежест на розовото! И ти пожелавам да чуваш още по-мили комплименти като този, който си получила съвсем заслужено!

    ОтговорИзтриване
  3. Гери, ти създаваш толкова красиви картички,че изобщо не съм изненадана,че хората около теб се вдъхновяват и имат желание да опитат да създадат също нещо такова заедно с теб!
    Картичката с този печат е много свежа и съвсем сполучливо си избрала меката нежна гама на розовото и нежно-синьото, а в съчетаването с рози и пеперуди си постигнала чудесен ефект. Много , много ми харесва!

    ОтговорИзтриване
  4. Ха ха, колко сте милички - изпросих си и от вас комплименти, ама какво да се прави - суета! Прегръдки!

    ОтговорИзтриване