Последователи

неделя, 26 януари 2014 г.

Кулинарен тефтер

  Привет, момичета! Пред вас е резултата от последните ми творчески пориви. Благодаря на всички, които се отзоваха с идеи в любимия ни Консорциум, като ме подсетиха за доста популярни дигитални печатчета на кулинарна тема. Тефтерът е предназначен за предстоящия празник на моя приятелка, която е истинска фурия в кухнята. Основното тяло на тефтера е купен от Джъмбо бележник. Размерът е много практичен, а листата са съвсем подходящи за целта. Оформлението е видно и няма какво да споделя по направата му. Не исках да претрупвам с елементи за да е по-удобно използването на тефтера. Снимката не е много добра, но отново липсата на добра светлина е причината. Това е всичко от мен за днес.

4 коментара:

  1. Прекрасен тефтер!Много ми хареса надписа -би ли споделила как и от какво е направен?Благодаря предварително!Гуш-гуш:)))))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря за коментара, Диди! Буквичките са от бирен картон и съм ги купила от това магазинче - http://smilehobby.net/catalogue/product/bukva-1-sm-biren-karton

      Изтриване
  2. ооо ама тази девойка много прилича на мен в кухнята :)) само дето не съм Вили, а Веси :)) шегувам се :)) За да стане едно ястие вкусно, винаги трябва да му сложиш щипка любов :) Е тази мацка от снимката определено ръси щедра доза любов и съм сигурна, че всичките неща които прави са страшно вкусни :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ха ха, май съм объркала името, ама яво сте повече фурии в кухнята. Много ти благодаря, Веси!

      Изтриване