Последователи

понеделник, 22 април 2013 г.

Австралийски поздрав

   Добро утро, момичета! Всички, които бяха на срещата в Стара Загора ще се съгласят с мен, че това беше едно наистина уникално, зареждащо и вдъхновяващо преживяване. Благодаря от сърце на Мери и Деси, че повярваха в тази среща и я направиха да се случи. Благодаря на момичетата от Стара Загора, които ни посрещнааха с толкова топлина, че ми се иска да се връщам отново и отново там. Красивата кошничка за Великден е първата украса в дома ми, а вкуса на питките е още в устата ми. Благодаря на талантливите момичета Миги и Дилянка, които споделиха с нас своите умения и хитринки при изработването на квилинг елементи и оцветяването с алкохолни маркери. Макар да не бях най-послушната ученичка, то със сигурност това няма да са последните ми опити в необятния и пъстър свят на тези техники. Благодаря и на магазинчета, които представяха разнообразие от продукти, също и за щедрите подаръци, които вече може да видите претворени в новата ми картичка. И разбира се, съм много щастлива от живата среща с всички талантливки, които познавах предимно виртуално. Определено отчитам тази първа среща за наистина успешна, но критиката ми е, че беше твърде кратка. :) Надявам се, че скоро ще има нова, на която ще успеят да присъстват и всички вълшебници от Варна, Русе, Силистра, Хисаря, Пловдив, Севлиево и София, които определено ми липсваха. Имена няма да споменавам, но те да се разпознаят и да се поправят следващия път - хи хи. И след, като вече публикацията ми заприлича на реч при връчването на Оскарите ще премина по същество показвайки новата ми картичка. Предназначена е за моя шеф, който беше рожденик вчера и чиято мечта, предстои да се случи през следващите месеци, а именно - да се премести да живее със семейството си в....познайте къде - в Австралия. Пожелавам ви много усмихната, спорна и вълнуваща седмица!

18 коментара:

  1. Еха, страхотна е! Толкова оригинална и готина картичка :)
    И на менми беше страхотно да се видим,Гери :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти от сърце, Кали! А за срещата определено имам нужда от римейк :)

      Изтриване
  2. Съвсем, ама напълно даже съм съгласна с думите ти за срещата! Само ще допълня, че ми беше приятна И срещата с тези, които бях виждала и преди :-) ГОЛЯМ КЕФ!
    Картичката е супер!
    Целувки!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ха ха, много си права, Стеф. Благодаря ти за коментара, а относно твоята АТС-ка в къщи ме попитаха дали не съм се научила вече и аз да правя такива квилингови чудесии :) Целувки и от мен!

      Изтриване
  3. Мноого оригинална картичка! Наистина е страхотна! Пък за срещата, не се и съмнявам-бях мислено с вас :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ооо, Ели - много ти благодаря! А за следващата среща присъствието ти е за-дъл-жи-тел-но :)

      Изтриване
  4. Картичката е много оригинална и сладурска!Аз да си призная за срещата така ви звиждаааам/и като се има в предвид ,че съм от този красив град /,а не можах да присъствам:(Нооо ще чакам да разглеждам снимки и по този начин да се потопя в невероятната атмосфера която е витаела там:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Снежиии, определено липсваше на срещата! Другият път не ти се полага извинителна бележка за отсъствие, да си знаеш :) Благодаря за милите думи!

      Изтриване
    2. Ако ме няма на следващата голяма среща ще ми наложите наказание:)))

      Изтриване
  5. Mного хубава и тематична картичка! Срещата определено беше вълнуваша и за мен,но още по доволна съм,че се запознахме на живо:))) Поздрави.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз, и аз много се радвам! Познай какво си гледам с блеснали очи? :)

      Изтриване
  6. Много оригинална картичка, оцветяването е перфектно! Успех на шефа в Австралия!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хриси, много ти благодаря за милите думи! То оцветяването не е кой знае какво, ама картинката си има светлосенки и то взе, че се получи задоволително.

      Изтриване
  7. Чудесна - картичка, публикация, усмихната Гери. Пост, зареден с много много чудесна емоция от преживяното и усмивки до уши. Припознавам се в една от липсващите иии ще се постарая да се "поправя". Чудесна Австралия в много подходяща цветова композиция. Хареса ми много :)ххх

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пете, благодаря ти за прекрасния коментар. Аз пък съжалявам, че бях болна за срещата с теб и не успях да дойда. Но времето е пред нас, надявам се за нови възможности.

      Изтриване
  8. Страхотна картичка! Толкова подходяща и с добре подбрани елементи, изпипала си всичко! Страшно ми хареса! А за срещата чак ви завидях за емоциите, атмосферата, приятелствата... за всичко :)))! Ще гледам да не пропускам повече :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря, Бо! А за следващата среща, те записвам от сега. :)

      Изтриване