Последователи

събота, 25 февруари 2012 г.

За теб е!

    Привет на всички в този съботен ден с мирис на пролет! Не, че съм си подала носа навън за да правя това изявление, но играещите слънчеви зайчета около мен несъмнено пробуждат у мен пролетни емоции. Ново изработената от мен картичка е предназначена за една от нас - творящите малки хартиени съкровища, обсипани с лъскави камъчета и обвити с нежни панделки. Независимо кой каква техника предпочита и обикновено използва, без значение какви са изразните средства, то посланието винаги носи любов, внимание, нежност. За това тази картичка е за вас, мили момичета! Посвещавам я с най-топли чувства на вас, които ме вдъхновявате, окуражавате, подкрепяте, усмихвате! Правих я с много желание и старание. Използвах сладката картинка на Sarah Kay, тъй като по някакъв начин ме връща в безгрижните детски години и носи много носталгия и красиви емоции. Много внимавах в оцветяването, както често съм споделяла, че то не ми е силната страна и обикновено имам доста критики относно способностите ми, но не се предавам - някой ден ще стана наистина добра, повярвайте ми! ;))) И за да не превръщам тази публикация отново в материал подходящ за психоанализа, само ще кажа, че картичката с много обич ще бъде подарена, на онази картичко-фея, която ме запали по това хоби без дори да знае за това, която ми помагаше с ценни съвети и ме насърчаваше в първите ми стъпки. Надявам се, че няма да бъде критична към творението ми, а ще бъде очарована от напредъка особено в оцветяването (ха ха). Това е всичко от мен, надявам се скоро да имам какво да покажа - идеи не липсват, само времето да е в повече.

5 коментара:

  1. Перфектна е! Поздравления! Получателката ще бъде много щастлива:)

    ОтговорИзтриване
  2. Нежновата и невинна и мисля че много добре е оцветена. Много приятно чувство ми предаде с картичката си.Харесва ми много:-)

    ОтговорИзтриване
  3. Гери, благодаря за толкова хубавия и очарователен, и нежен, и стоплящ поздрав, изпълнен с толкова много любов! Не забравяй, че и ти умееш да вдъхноваваш! И знаеш ли, гледайки твоята картичка, ми се прииска аз да съм била тази, която те е подтикнала към картичкоправенето!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотно си я оцветила.Мноооого ми харесва цветовото съчетание.

    ОтговорИзтриване
  5. Гери, много мила публикация, чудесна картичка си направила!Много, много ми харесва!Обичам да чета писанията ти - винаги действат зарждащо!

    ОтговорИзтриване