Последователи

събота, 11 февруари 2012 г.

Любовно пълнолуние

    Привет от мен в студения съботен ден! Пред вас е новата ми картичка, която е отново в easel форма, като категорично мога да заключа, че освен да са ефектни, то са доста трудни за снимане. Направих я по повод рождения ден на моя приятелка, въпреки първоначалната асоциация, която буди с тези влюбени котьовци. Но не пречи това да е пожеланието ми към нея за предстоящия ѝ празник, нали? Не мога да преценя дали се вижда от снимката, но мъркащата дама е направена с натрошено кадифе за по-пухкав ефект. И като финал не мога да не я пратя в Забавлятелство Четвърто:"Любов ли бе да я опишеш".

10 коментара:

  1. Ох, прекрасна е, с тези две обичащи се котки :) Цветовете също пасват перфектно. Много ме впечатли!

    ОтговорИзтриване
  2. Гери, чудесни са тези мъркащи котенца:) От известно време съм си заделила няколко подобни шаблончета и се каня да направя нещо в тая насока, и все не им идва времето, но сега като видях колко сладка се е получила картичката ти със сигурност в скоро време ще запретна ръкави. Чудесна е!

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасна картичка ! Много оригинална ! И тези котарачета , направо не мога да откъсна поглед от тях ;)

    ОтговорИзтриване
  4. Много сладичка картичка!Много ми харесва!

    ОтговорИзтриване
  5. Мърррр, мърррр! Това е най-хубавото любовно пълнолуние, което са виждали моите очи! Великолепно си го пресъздала! Прииска ми се да е топличко, да има пълнолуние и да се гушкам и аз така с някой котарак!

    ОтговорИзтриване
  6. Хех,..Гери, прекрасно си ги направила..и се е получила чудна картичка.
    Аз преди време правих този мотив - рисувано стъкло върху бутилка и..толкова го харесвам,че все се каня да направя и други, но..при теб се е получило чудесно с натрошеното кадифе :)
    Наистина чудесна картичка!Браво!

    ОтговорИзтриване
  7. М...м, чудна картичка :)Тия два писана са такива сладури и наистина толкова любовна :)

    ОтговорИзтриване