Последователи

сряда, 22 февруари 2012 г.

3 в 1

  Здравейте хартиено-цветни феи! Тази публикация бе забавена предвид съдържанието ѝ, както и желанието ми да изненадам моите момичета. Сигурно се досещате, че става въпрос за играта "Предай нататък", ако ли пък не - може да разберете за нея повече тук. И така, след като реших да направя картички подобни една на друга, но все пак различни, се захванах и сътворих това, което е пред вас. Не исках да чакам цяла година, както е според регламента на играта, а и от опит знам, че разтакаването повече вреди, отколкото помага. Сладката картинка, която съм използвала може да откриете тук. Публикувам ги по реда, по който ги направих. Не знаех, обаче коя на кое момиче да изпратя и реших да ги затворя в пликовете и тогава да напиша адресите отгоре. Хубаво, ама нали исках персонално да поздравя всяка една от получателките им и това наложи да тегля чоп. Ще попитате защо е тази конспирация? Не, че нещо особено, но исках да има елемент на изненада дори за мен. Искам само да споделя, че вложих огромно желание и старание при направата им, за да мога поне малко да се отблагодаря за доверието, което ми оказаха Хриси, Дони и Ели, включвайки се в играта. Фактът, че имаше записали се само три момичета за моя картичка от една страна ме натъжи, но от друга ме зарадва,че ще имам достатъчно време за да се справя. Първоначалната ми реакция беше провокирана от извода, че явно нещата които правя не са достатъчно добри за да се искат от много хора. Но не мислете, че останах със самосъжаление - напротив приех го като собствено предизвикателство. Сега ще имам възможност да махна границите от това тази игра да се разпростира само в нашето малко творческо общество, и ще "замервам" всеки до когото достигна с моите творения. А и очакваният не лек последен семестър от обучението ми, последван от държавен изпит със сигурност ще ограничат творческия ми размах. Стига повече размисли по темата време е да ви представя трите влюбени феи.
Надявам се, че не съм ви отегчила много с дългата публикация. Изпращам ви много виртуални прегръдки и до скоро!

13 коментара:

  1. Много са красиви и трите. В суматохата, която се получи покрай играта аз поне сам изтървала доста....имам предвид, че не съм видяла поканата на много от момичетата.Дано следващата година успея да си запазя място при теб.

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря за линка към картинката.

    ОтговорИзтриване
  3. Гери,прекрасни картички и продължавай да твориш,благодаря ти че сподели тази прекрасна картинка,успех в последния семестър и само да ти кажа,че много от нас си сложиха спирачки,защото не можеш да се запишеш на сто места,а ти самия да пратиш само 5 подаръка,това беше за утеха :)))

    ОтговорИзтриване
  4. Гери, прекрасни са и трите картички! Знам, че вече не съжаляваш, че сме се записали само три, защото мен направи щастлива за около 10 :) Моята картичка е толкова изящна, че не спирам да и се любувам и тайничко се надявам някой ден и моите картички да изглеждат толкова перфектни. Огромна прегръдка от мен :)

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотни са и трите! Аз съм фен на картичките ти и единствената причина да не се запиша никъде е, че трябва да се доусъвършенстват правилата за участие (според мен, разбира се). Иначе много ми се иска някой да ме зарадва с такива красоти, че и аз също да мога!:)

    ОтговорИзтриване
  6. Гери мила картичките са просто уникални:))))Харесват ми и като цветове и като изработка и като съчетание на всичко:)))Не се натъжавай,че толкова малко хора са се включили.Сигурна съм ,че причината изобщо не е в това,че нещата ,които твориш не се харесват.Аз лично не се включих при никого(мои си причини),но ми направи впечатление,че много хора се включиха по едно и също време и стана малко хаотично.Кой разбрал кой не,че някой продължава играта.Аз лично съм горд притежател на твоя картичка и бих споделила на всички ,че нещата ти са много красиви и изпипани:))
    Гушки и цунки:)))

    ОтговорИзтриване
  7. Гери,страхотни са картичките!И не си мисли,че не ти се харесват нещата(поне от мен де)!
    АЗ лично се включих при доста хора и се чудих много,но реших все пак да дам път и на други момичета да си получат нещичко.....
    Това е единствената причина,че не ти драснах коментарче :)
    Така че не се натъжавай,а продължавай да твориш....моля те :)

    ОтговорИзтриване
  8. Гери, много красиви са и трите! Харесва ми картинката, която си избрала, и чудесните хартии, които си използвала:))) Сигурна съм, че момичетата, за които са предназначени твоите творения, са невероятно щастливи (така, както бях зарадвана и аз от теб по Коледа. Поздрави и усмивки XXX

    ОтговорИзтриване
  9. Всяка следваща картичка, която виждах в тази ти публикация, предизвикваше възгласи на възхищение! Добре, че няма кой да ме слуша, че ще ме помисли за тра-ла-ла! Прекрасни и носещи много свежо настроение, картички си направила, които са донесли и много радостни емоции на техните получателки!
    И сега за играта - на мен лично ми се искаше да се запиша при още много, много момичета, включвам и теб, но се ограничих, защото исках и други да имат шанс да се включат в самата игра. Всеки път като видех такава публикация изкушението беше много голямо! Но не ми се искаше да отнемам шанса на някой друг. Правиш страхотни неща и може би по друг повод, ще имам удоволствието да притежавам и твоя творба, така че продължавай да твориш красоти!

    ОтговорИзтриване
  10. При мен също не се запълниха местата и ми беше малко тъжно, защото доста хора бяха видели самата публикация(според брояча). Превъзмогнах го обаче, защото всеки си има стил, темпове, ниво и в крайна сметка не е необходимо да се харесаш на всеки, а и е невъзможно. Предполагам, че не сме единствените. А картичките ти са страхотни, така че изобщо няма за какво да се притесняваш! По време на кампанията не обикалям много-много по блоговете, иначе щях да се запиша при теб. Продължавай да твориш, най-голямото удповлетворение идва не от вън, а от вътре, от самата теб.

    ОтговорИзтриване
  11. Благодаря, благодаря ви за милите думи, за насърчението, подкрепата и оценката ви, мили момичета! Щастлива съм, че ви познавам - макар и само виртуално, но наистина, всички вие, като личности, като таланти оставяте следа в живота ми! Всъщност като се замисля - ангажимента да направя пет проекта за всяко участие възспря и мен самата да участвам навсякъде, както бих искала. Но надявам се по един или друг начин да се докосна до творчеството ви. Прегръщам ви и отново - благодаря!

    ОтговорИзтриване
  12. Малко със закъснение, но все пак ще напиша, защото съм сигурна, че бъркаш. Първо нещата, които показваш тук въобще не са недостойни да ги пожелае човек, напротив, много са красиви - последните три картички са чудно доказателство за думите ми :)
    Другото което искам да кажа е, както и някои от момичетата по-горе са написали, че просто с всеки следващ публикувал играта, свободните участници намаляват и дори, ако се спазват докрай правилата, много хора трябваше да останат с по-малко записали се :) Просто защото някои хора се записахме на повече от едно място, а трябва всички да имат шанса и например много след като си сложих "спирачки", се появяваха публикации за играта, където с голямо удоволствие бих се наредила, нооо... наистина не исках да прекалявам, както и другите момичета :) Сигурна съм, че това е причината, пък и да не е, както е написала Kaxala - нито може и трябва да харесаш на всеки нещата, нито всички твоите, има нужда да творим толкова различно :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, Цвети - права си. Точно това казвам и аз, че в суматохата, която стана и многото включвания в играта се наложи и аз да се огранича от записване, тъй като си дадох сметка, че няма да имам много време да правенето на картички. Благодаря, че взе отношение и за милите думи!

      Изтриване