Последователи

неделя, 29 януари 2012 г.

Майчина прегръдка

    Ето ме отново - когато ме няма, ме няма по месец - а днес се включвам с две публикации! Излишно е да ви натоварвам с моята забързана програма и липса на време, но наистина такъв е периода от живота ми. Сега съм малко по-свободна и реших да си наваксам. Вчера, имахме много приятна срещичка с част от вас. Тези, които бяха знаят за какво говоря, а останалите просто трябва да ми повярвате. Повече от три часа в сладки приказки, обмяна на идеи и дори празнуване на рожден ден отлетяха като миг. Специални благодарности на Мигито, че пое хвърлената ръкавица и ни събра в този мразовит януарски ден. Като добра домакиня тя ни посрещаше на вратата, скачаше при всяко позвъняване на телефона за да упъти поредния закъснял и за финал ни изпроводи с пакетче подаръци. Щом се прибрах и усетих, че кръвта ми достига и до крайниците, запретнах ръкави и с част от споменатото подаръче направих картичката, която е пред вас. Не съвсем бебешка, но точно това е повода. Бебката е почти на половин година, но аз още не съм се запознала официално с нея. Днес трябваше да е това събитие, но го отложихме поради арктическия студ навън. Казва се Мари и дъщеричка на мои скъпи приятели. Стилът на картичката повече подхожда на майка ѝ, но това ми се въртеше през цялото време докато мислих как да я направя. Надявам се, да се хареса макар да не е типично бебешка. Капакът, ако мога така да го нарека е от прозрачен PVC материал, плака или нещо подобно, не помня как се казваше и стои много нежно на цялостната концепция. А идеята бях видяла преди време при Ади. Хайде стига толкова приказки от мен за сега. Голямо гуш!

10 коментара:

  1. Уникална картичка! Не е типично бебешка, но изразява толкова майчина любов, толкова е стилна и семпла, а в същото време казва толкова много неща! Очевидно срещичката ви е била вдъхновяваща :)

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна е ,нежна и умилителна!

    ОтговорИзтриване
  3. Хареса ми тази картичка! Един по-различен поглед и виждане за бебешка картичка, която изразява толкова много майчина любов и красота! Сигурна съм, че ще бъде оценена достойно!

    ОтговорИзтриване
  4. Гери, много нежна картичка ...точно като майчината милувка! Поздравления! Благородничко ви завиждам за срещичката, но не успях да сработя ангажиментите в нейна полза...Но...другия път , със сигурност сте си изкарали добре...
    Поздрави и гуш от мен !

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря ви момичета! Много се радвам, че ви допада с нетипичната си визия!

    ОтговорИзтриване
  6. Гери, голямо гуш и от мен! За мен беше истинско удоволствие да се запозная с теб - една толкова позитивна и толкова ..страхотна млада дама ! Гледам картичката ти и..тя отразява точно това- една голяма нежност и лщбов- точно каквито са майчината любов и нежност.Със сигурност, картичката не е типично бебешка, но пък не се съмнявам,че ще зарадва всяко майчино сърце с нежността която излъчва! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти от сърце, Краси - чувствата са ни взаимни, трябва скоро пак да направим една срещичка, а?

      Изтриване
  7. Картичката е за моето момиченце. Влюбих се в творението на ръцете ти, Гери! Толкова добре явно ме познаваш - типичното бебешорско излъчване на една картичка нямаше да докосне толкова струните в моето сърце! Благодаря ти, за мен това е повече от подарък! Чувствам твоята нежност в избора на тази визия! Приятелска прегръдка и много любов!

    ОтговорИзтриване