Последователи

неделя, 23 ноември 2014 г.

За една година в Африка

  Здравейте, талантливки! Сега ще ви покажа най-внушителния, като размер проект правен досега от мен. Целта беше да зарадвам мои приятели, които заминаха за една година в Танзания да помагат в местни организации. Форматът на албума е А4 и съдържа 8 листа бирен картон плюс кориците, които направих от още по-плътен картон - не помня вече какъв. Дизайнерските хартии са ясни, възможно най-подходящите за подобен проект. Биреният картон позлатих по всички ръбове, декорирах тук-там с пликове за скрити бележки, копченца и други семпли украси, залепих безцветни ъгълчета за снимки размер 10/15, за да не се чудят как да позиционират снимките си и в крайна сметка има място за повече от 40 бр. Най-голямото затруднение за финал беше подвързването на готовия албум. Оказа се твърде голям и дебел за повечето книжарници предлагащи тази услуга. На единственото място, което имаха подходящата машина не разполагаха с други спирали освен сребърни, което и до днес ми дразни очите. Въпреки това, получателите са особено впечатлени и зарадвани от моя подарък, което е и най-важното в случая. Слончето на предната корица боядисах отново със златната боичка, а отгоре го покрих с напукващия акцент на Радлер.

4 коментара:

  1. Гери, наистина впечатляващ проект - и по размерите си, но най-вече по изработката си! :) Много красиво и стилно. Не се и съмнявам, че е имало "уау" от страна на получателите на албума. :) <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много, много ти благодаря, мила Джиджи! От талантливка, като теб - ми се изчервиха и ушите чак :)

      Изтриване
  2. Страхотен е албума, поръчителите със сигурност са на седмото небе! Имаме кумове Радославови и понеже ги издирвах по телефони къде са и не ми вдигат, веднага се зачудих да не би да са те =)
    И аз си закупих тези красиви хартии с идеята за пътешественически албум, но незная кога ще му дойде времето.

    ОтговорИзтриване
  3. Наистина внушителен проект! страхотен подарък си направила :))))) Всяко едно нещо така добре пасва и толкова интересно седи! Чуден албум!

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване