Последователи

събота, 3 август 2013 г.

Рожденденска през август

      Привет летни феи. Както изглежда тенденцията е да се появявам в блог пространството по един-два пъти месечно, но не ми се сърдете. Нито ми се вадят хартийки, още  по-малко ми се прибират след това :) Както и да е, използвам случая да покажа една набързо сътворена картичка по повод рождения ден на едно мило момиче, моя колежка. И ако не бях ѝ обещала още преди няколко месеца да ѝ направя картичка именно с малката Алиса на Мо, едва ли щях да се захвана. Та без повече излишни обяснения ви показвам последната си картичка.

10 коментара:

  1. Ех, Герчо, с теб май в един клуб сме влезли с тези веднъж дваж месечни посещения. Аз лично мога да кажа, че ми е мъчно за веселите ти и пъстри комбинации, поръсени с много усмивки.
    Днес обаче влизам и ето, че успя да ме зарадваш с едно от най-любимите ми цветови решения. Чудесна и лятна картичка ми поднасяш със сутрешното кафе. Благодаря и дано по-честично пак започнем да се виждаме:)ххх

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Пете! Мисля, че имам решение за нашия творчески застой - една мотивираща срещичка би подействала ободряващо. :) Стига да има останал някой из прашните софийски улици, хи хи.

      Изтриване
  2. Че как да няма... Като чух среща и ми щръкнаха мустаците и понеже се заговорихме и с Бо на тази тема, та да вземем да съберем накрая... Сега по същество. Гери, много я обичам тази млада дама на Мо. Облякла си и прекрасна рокличка и няма как да не те усмихне като я погледнеш. Толкова свежа и зареждаща картичка. Браво! Иии вземи обещавай по-често, че да се радваме на красотички :))))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нали? Ще е супер да се видим, но нека всеки да се прибере от отпуска и ще направим една зареждаща срещичка. Много ти благодаря за милите думи, Роси!

      Изтриване
  3. Чудесна, жизнерадостна картичка! Разбирам те напълно с проблема с прибирането на хартийките, затова спри да ги прибираш и по-честичко ни радвай с цветни красоти!

    ОтговорИзтриване
  4. Разкошна е! Страхотни цветове, paper-piecing-a е много успешен, изобщо е много красива и носи страхотно настроение! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря, Бо - paper-piecing-a ще се окаже много любима техника за оцветители, като мен. Хи хи

      Изтриване
  5. Adorable card wonderful designed !!!
    Greetings from Austria
    Helga

    ОтговорИзтриване