Последователи

събота, 2 февруари 2013 г.

6000 мили или един "клик" разстояние

    Здравейте, дружки. Позагубих се напоследък, но нещо съм в творческа криза и нищо свястно не ми идва на ум да измайсторя. Няма да учудя никой с прозрението си, че колкото по-малко картички правя, толкова по-трудно ми се отдава. Все пак исках да прекъсна този порочен кръг и се захванах с хартийките и перфораторите. Желанието ми бе да зарадвам моя скъпа приятелка, която живее в "страната на неограничените възможности" и единствения ми контакт с нея през повечето време е връзката, чрез skype. Затова използвах и този сладък печат на Мо, който е съвсем подходяща илюстрация на нашата комуникация. Оцветяването не ми се получи съвсем добре, но ако се поупражнявам малко се надявам да достигна по-задоволителни резултати. Ами това май е всичко, което мога да споделя с вас за тази картичка. До скоро.

8 коментара:

  1. Привет, Гери. Много се радвам, че пак твориш. Аз пък мисля, че фотьойлът изглежда много мекичко плюшен и удобен, така както си го оцветила, а момичето усмихнато съсредоточена в своя чат. Дизайнът ти е перфектно подреден. Много ми хареса твоето завръщане :) Успех и мноооого вдъхновение! ххх

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много, много ти благодаря за милия коментар. Оценката от талантлива фея, като теб е наистина ценна :)

      Изтриване
  2. Много е хубава, не знам защо се оплакваше толкова от оцветяването! Изглежда лежерно и те кара да се отпуснеш на някое канапенце ;)

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами защото фотьойла прилича на протрит плюш, хи хи. Благодаря ти за коментара, Ем - насърчаваш ме да не се отказвам. :)

      Изтриване
    2. Аз си мислех, че нарочно си го направила да изглежда така състарено, за да е по-уютно!

      Изтриване
    3. Ха ха, добре тогава - нарочно е така състарен. :)

      Изтриване
  3. Разкошна е Гери!
    Завиждам мъничко на получателката й:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много миличко, благодаря ти! Недей да завиждаш винаги можем да направим нещо по въпроса :)

      Изтриване