Последователи

понеделник, 15 октомври 2012 г.

LOTV - малката медицинска сестра

   Тези картички ги спретнах набързичко по молба на една талантлива фея, която в момента не би могла да ги изработи сама. В неделя получих е-mail от нея, в който ме попита дали бих могла да ѝ направя две подобни на тази картички до сряда.  Както вероятно се досещате от печата, са нарочени за нейните лекари, на които им предстои да ѝ помогнат. Аз се бях зарекла от днес да започна с усилената си подготовка за предстоящия ми държавен изпит, но не можех да откажа. Мобилизирах се още същата вечер, но се потвърди теорията ми, че не е добре на изкуствена светлина да се опитвам да оцветявам. След като направих поне десет лоши отпечатъка и няколко размазани оцветявания се отказах съм 24,00 ч. и си легнах. Тази сутрин се заех с оцветяването, като намерението ми беше да направя картичките тази вечер. Но не устоях на изкушението да ги видя завършени и резултата е пред вас. Размерът им е 13,5/13,5 см.,   като за мен беше интересно да направя две подобни една на друга картички. Колкото и да се опитвах да сложа цветя и на втората, не успях да им намеря място, така че остана по-изчистена откъм декорация. Картичките са вече при поръчителката, която много си ги хареса. Вярвам, че всичко ще е наред с нея и скоро ще бъде напълно здрава. Нека всички да изпратим своята подкрепа и вяра!

4 коментара:

  1. Гери, справила си се блестящо с изработката им! Браво! Стимула явно е бил много голям, не знам дали аз бих могла за толкова кратко време да се справя! Твоите картички са великолепни! От сърце и душа желая на феичката скорошно оздравяване и спомена от това преживяване да остане само с хубавия момент от твоя великолепен и много човечен жест!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Тони! Преди всичко сме хора и трябва да се подкрепяме, а какво по-голямо признание от това да си оценен от съмишленик, нали? Благодаря също и за добрите думи и насърчението, които имаш към нашата феичка!

      Изтриване
  2. ГЕРИ, ТИ СИ ВЕЛИКОЛЕПНА! ПРЕГРЪЩАМ ТЕ!

    ОтговорИзтриване