Последователи

събота, 15 септември 2012 г.

Пеперудено нашествие

   С две думи искам да представя новата си картичка, макар да няма нещо специфично или нестандартно. Използвала съм печати на KaiserCraft, след което съм ембоснала с безцветна пудра. Няма да ви изненадам, но дантеления пънч на МS е отново в употреба. Замислям се много сериозно да бъда поощрена по някакъв начин от компанията, ще взема да им кажа :) Букетчето нежни розички е за цвят и настроение. Полетът на пеперудите е "маркиран" с дузина блестящи камъчета. Поздрави и до скоро!

8 коментара:

  1. Твоето пеперудено нашествие е наистина невероятно нежно и романтично.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Еее, благодаря ти, Мими - от творец, като теб оценката е много ценна, благодаря!

      Изтриване
  2. Сякаш усетих пърхането на крилцата им! Изключително нежна и ефирна картичка!
    Хареса ми и пеперуденото нашествие, но още повече се наслаждавам на твоето творческо "нашествие" през последните дни и много се радвам, че макар и на пресекулки, имам време не само да надниквам във вашите местенца, но и да драсна по някой и друг коментар!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ох, Тони - желание не ми липсва да творя, но дали ще имам достатъчно време за това? Благодаря ти, че коментираш публикациите - винаги ме радват!

      Изтриване
    2. Много нежна и ефирна, много романтична картичка! Печатът с пеперудите сам по себе си е прекрасен, но ти си му вдъхнала живот!

      Изтриване
    3. Много, много ти благодаря, Веси!

      Изтриване
  3. Чудна картичка, сякаш пеперудите ще полетят и те обзема желание ...за полет, простор...и метаморфоза, па макар и зимна вече:)))
    Благодаря, че споделяш с нас!

    ОтговорИзтриване