Последователи

неделя, 30 септември 2012 г.

Отново време за празник

   Добро утро на всички вълшебници! Вече трета година празнувам нашия хоби-празник, който се чества през първата събота от октомври. Предишните две отбелязвания може да видите тук и тук. Нямам търпение да покажа картичката, която направих за Марияна, по повод инициативата на Картичкофурии. Не веднъж съм споделяла, че е истинско предизвикателство, когато творя за някой от вас. Поне три идеи отхвърлих, преди да финализирам тази. Оцветих малката чаровница, която пазех за специален случай и дълго време не смеех да използвам. Бонбонени цветове, изобилие от цветя и воала - картичката ще поеме по своя път още утре сутринта. Имах идея да задържа публикацията, докато не бъде получена, но поради редица ангажименти, които ме очакват следващите 2-3 месеца, може рядко да се отбивам тук. Пожелавам на всички, поне един повод днес, който широко да ви усмихне, поне един жест, който да стопли сърцата ви и поне една прегръдка с любим човек. Изпращам по едно виртуално гуш и от мен :)
А ето къде може да видите прекрасната, стилна и вълшебна картичка, която аз получих от Петра.

8 коментара:

  1. Страхотна картичка, Гери! Толкова е бомбонена и нежна :-) Сигурна съм, че Марияна много ще и се зарадва :-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дано, ще се зарадвам и тя да я хареса! Благодаря ти, Диди!

      Изтриване
  2. Истински разкош! И тази година отбелязваш този празник разкошно! Надявам се все пак понякога да наминаваш и да ни показваш по нещичко, колкото и ангажименти да ти предстоят!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Тони! Имам една сватбена да направя до края на седмицата, така че ще се мерна скоро. :)

      Изтриване
  3. Чудесна е! Сладко бонбонена, като за празник :) Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Нели! Не бях решила в какъв цвят ще е, ама така се получи :)

      Изтриване
  4. Много, много красива цветова комбинация! Момичето излъчва спокойствие и заедно с пеперудите и цветята е наистина наслада за очите :)

    ОтговорИзтриване