Последователи

събота, 29 септември 2012 г.

Музиката е навсякъде

    Ето, пред вас е новата ми картичка за моя близка приятелка. Тя е доста щура - пее, спортува и е доста луда глава. Този готин печат е на Kenny K. и отдавна му се каня. В крайна сметка, вече си намери мястото върху картичка с размер 13,5 х 13,5 см., малко дизайнерска хартия и съвсем семпла украса. Вярвайте ми, получателката не си пада много по цветя, пеперуди и други подобни "момичешки работи". Аз излизам да се насладя на последните "летни" дни през есента, като и на вас препоръчвам да не се заседявате много у дома.

8 коментара:

  1. Страхотна е !!!:))) Много е свежа и зарежда със страхотно настроение !!!:)))

    ОтговорИзтриване
  2. Гери мила разгледах всички нови картички и са до една страхотни:)))))))Красиви,цветни,нежни и вълшебни:)))Бравос:))))))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ееее, Женичка, недей така...ще ми пораснат ушите при тези суперлативи! Благодаря ти много!

      Изтриване
  3. Гери, ама тя и без цветя и пеперуди е жестока! Истински завладяваща с украса, цветове и изображение!
    Последното от публикацията ти няма как да го изпълня, че лошо се контузих, но компенсирам със стоене на терасата, което не е същото, но пак върши работа.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тони, наистина съжалявам - дано всичко да мине бързо! :( Много ти благодаря за оценката, винаги ме радва! Надявам се да се видим в събота :)

      Изтриване
    2. Аааа, ще мине, ще мине, няма къде да ходи, благодаря! За съжаление няма да мога да дойда в събота, въпреки че много ми се искаше! По това време малката спи, а няма кой да остане при нея.

      Изтриване
    3. Жалко, но инициативата няма да е еднократна. Ще се видим следващия път.

      Изтриване