Последователи

вторник, 25 септември 2012 г.

Рожден ден

    Привет, момичета! Да ви кажа, че съм много щастлива от скорошното ми пазаруване от LOTV. Вече имам няколко техни печати, а и съм доволна от скоростната им доставка, за около седмица. Причината да се сдобия с този сет на тема "Occasions" e, че нямаха единичен печат с любимата на всички ни двойка младоженци. И така сега си имам още няколко симпатични печатчета за различни поводи и то на добра цена. Всички вероятно сте виждали малката медицинска сестра, лекуваща своя мечо. Най-често този печат се използва при пожелание за скорошно оздравяване, но аз - не. Направих я за предстоящия рожден ден на моя скъпа приятелка, която има не една и две мои картички. Познайте каква е по професия? :)))) Използвах приятното цветово съчетание от кафяво и розово, като за разкош обточих основния елемент с ръчен шев с мъниста. Няма да ви казвам колко време ми отне, но отдавна се каня да го пробвам. Този път не съм претрупвала с много цветя, но те някак си не намериха място тук. Оцветяването не ми се получи добре с акварелните моливи, но пък на подходящия картон не се получи равномерен отпечатък на изображението. Неволи, ще трябва за в бъдеще да намеря оптимален вариант при избор на картон. Ще я покажа в следните предизвикателства, макар да има само едно цветенце изрязано с пънч, но поне за другото - шева си е налице:


13 коментара:

  1. BEAUTIFUL card very well thoughtout love the textures good luck..Thank you for playing along at Card Mania Challenges!

    ОтговорИзтриване
  2. Гери, страхотна картичка! Честити печатчета, сигурна съм, че ще ти доставят голямо удоволствие, докато ги оцветяваш :-) Благодаря ти, че се включи в новото предизвикателство на Card Mania challenge :-)

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесна е! Благодаря ти, че я показа в предизвикателството на Card Mania! Надявам се отново да те видим при нас и в следващите ни предизвикателства! Ани

    ОтговорИзтриване
  4. This is gorgeous. I love the image and all the wonderful detailing.

    thank you for taking part in the Card Mania Challenge

    Sue

    ОтговорИзтриване
  5. Ох, толкова да е очарователна и медицинската ти сестра, и картичката, а шева с мънистата е просто страхотен! Честити ти нови придобивки! Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Card Mania Challenges! Късмет и се надявам да те видим отново при нас!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Тони! С удоволствие се включвам във вашето творческо оазисче :)

      Изтриване
  6. Чудесна медицинска сестра! Много добре ти се е получил и контраста между тъмните и светли хартии, а шева със синците е просто перфектен! Колкото до отпечатването, трябва доста силен и равномерен натиск върху целия печат за да стане добре на акварелен картон.И на мен почти никога не ми се получава от първия път ;)Благодаря за сладурското участие в Забавлятелството!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Кали, много ти благодаря за милите думи, както и за съвета при отпечатване :)

      Изтриване