Последователи

петък, 14 септември 2012 г.

Сватбена

    Както обещах, ето ме отново. Няма да се бъда многословна, но ще кажа нескромно, че съм много доволна от получения резултат. Следващият месец сме канени на сватба на моя приятелка и покрай това събитие съм в много приповдигнато настроение. Имахме намерение да направя проект за сватбените покани, като моя единствен и не показан на булката опит може да видите тук. В крайна сметка, поканите са закупени готови за моя голяма радост, тъй като не се виждам да правя нещо серийно. Не за друго, но ще се изнервя от монотонността и еднообразието. Свалям ви шапка на вас, момичета, които успявате да се справяте с подобни проекти. И да не се обяснявам излишно ще спомена, че изборът на бъдещата булка за поздравителна картичка е този, като това ме улеснява страшно много за да не се лутам в различни посоки от идеи. Е, няма да бъде изненада за нея, но пък ми се върти една идея за осъществяване, ако успея да получа поръчаната си пратка с печати навреме, ще има повече от една картичка - едната ще е харесаната от нея (и ще бъде подарена от родителите ми), а новата е планирана да бъде изненада. Чудите се защо ви обременявам с толкова излишна информация, нали? Е, това е така, за да ви въведа във фактическата обстановка, тъй като обект на тази публикация е готовата вече картичка, поръчана от сестрата на булката  и моя много скъпа приятелка. Тя е чест мой поръчител и обичам да майсторя за нея, защото изискванията ѝ винаги са едни и същи: "каквото ми направиш, аз грозна картичка от теб не съм видяла". Е как да реагира човек на подобно признание - с много хъс и желание, разбира се. Картичката стана от само себе си. Леко оцветяване на познатите сладури, които имам благодарение на Гери. Перлен, сребърен картон за основа, малко декорации и картичката е готова. Отне ми няколко часа самата изработка, защото колкото и лесно да звучи, всяко нещо трябва да го "пипнеш" с внимание. Както споменах резултата ми харесва, остава да се хареса на поръчителката и младоженците. Поздрави на всички и пълноценни почивни дни от мен!

18 коментара:

  1. Е, че то има ли начин да не им хареса!? :)На мен много ми хареса картичка - хем има шик и елегантност, хем е сладурско-закачлива. Справила си се отлично, т.е. и този път нямаме грозна картичка от теб :)) Поздравления и хубав ден!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ха ха, надявам се :) Много ти благодаря за прекрасния коментар, Деси!

      Изтриване
    2. Страхотна е :)) Тези младоженци са ми любими, само дето още нещо не може да ми дойде музата да оцветявам.
      Сигурна съм, че и получателката ще си я хареса

      Изтриване
    3. Веси, тази картинка е една от най-лесните за оцветяване, пробвай. Радвам се, че ти харесва, благодаря!

      Изтриване
  2. И аз се отегчавам от еднообразието, а за серийна изработка дори и не съм си помисляла. И да, картичката ти много ми харесва!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря за коментара, Вили - радва ме твоята оценка!

      Изтриване
  3. Чудна картичка, Гери! С право си доволна от резултата, даже трябва да си страшно доволна! Много ми харесва картичката ти!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря, Веси - наистина съм удовлетворена от резултата и се радвам, че ти харесва и на теб.

      Изтриване
  4. Много нежна картичка, дизайнерските хартии са чудесни.Би ли споделила откъде са купени?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Взех ги от "Слънчоглед" преди месец. Продаваха се на бройка за 0,80 лв. и размера е около 30/30 см. и са двустранни. Благодаря ти за коментара, Дени!
      http://www.slanchogled.com/sunflower/catalog.aspx?page=1&categoryID=482&lang=bg

      Изтриване
  5. Страхотна картичка, много ми допада този симпатичен печат, на който и аз съм се заканила;)Чудесно оцветяване и без съмнение всички са останали доволни от резултата. Поздрави. Мира

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря за милия коментар, Мира! В момента LOTV са с безплатна доставка, ако искаш да се възползваш. Поздрави и от мен.

      Изтриване
  6. Има защо да си доволна от резултата! Картичката е страхотна и си събрала и нежност, и романтичност, и закачливост, и елегантност в една страхотна картичка!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Понякога картичките просто се случват така, както ги "виждаш" със сърцето си. Благодаря ти, Тони!

      Изтриване
  7. Резултатът е прекрасен! Тези младоженци винаги ме усмихват. Обичам крис-крос картичките, хем са нестандартни и интересни, хем се правят лесно. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря, Маги! Този печат май е любим на всички ни :)

      Изтриване