Последователи

събота, 3 март 2012 г.

Преследващи вятъра

    Направих тази картичка за моя скъпа братовчедка, която си беше харесала една моя предишна. Естествено не исках да се повтарям, а има специална причина да сложа точно илюстрация с коне. Ако сте чели представянето ми в блога, ще знаете, че съм притежателка на един кон, е условно, де. Кончето ми е порода Haflinger и се казва Норд. Той е част от 30-ината коня, чийто притежание са на моите роднини. Съпругът на моята братовчедка има обяснима любов към тези горди животни и е намерил начин да я споделя грижейки се за тях. Аз също не изпускам възможност да им се полюбувам, когато им ходя на гости. Имам стотици снимки с тези прекрасни животни, които са почти диви. Живеят на доста голям ограден терен, но не изглеждат като типичните им събратя. Не биват впрягани или яздени, и няма по-красива гледка, от това да ги гледаш как препускат на воля! Ами май това е всичко, което мога да кажа за тази картичка, а вас искам да поздравя с двата празника днес: на всички именници да сте здрави и да оставите диря в живота, а на всички българи - никога да не губите свободата си!

9 коментара:

  1. Обожавам кончетата:) Прекрасна е до последния детайл!

    ОтговорИзтриване
  2. Картичката е прекрасна,конете разкошни!

    ОтговорИзтриване
  3. Много ми харесват хартиите! Страшно харесвам кръглите картички, твоята е страхотна! :)))

    ОтговорИзтриване
  4. Харесвам конете ,а твойте са разкашни

    ОтговорИзтриване
  5. Гери, честит празник! Аз също много обичам коне, невероятно благородни животни... А така както си ги представила на картичката, олицетворяват абсолютната свобода :) Прекрасна работа!

    ОтговорИзтриване
  6. Чудесна работа! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  7. Гери, абсолютно съм съгласна с всичко казано дотук от другите момичета! И ще добавя, че картичката е много изразителна и определено отива в графа "Любими"!

    ОтговорИзтриване