Последователи

петък, 14 октомври 2011 г.

Първата за сезона

   Привет банда, това е първата ми картичка за идващите празници. Като се сетя, че миналата година 20-ината картички за повода не ми стигнаха, то при сегашните темпове надали ще имам време за повече. Но да не се обяснявам повече, а бързичко ще ви покажа новата си картичка. Използвам новото си попълнение от станалите ми любими напоследък картинки на Мо. Не съм особено доволна от оцветяването, вижда ми се бледичко на фона на прекрасните дизайнерски хартийки, но следващия път по-добре.

7 коментара:

  1. Гери чудна е.Оцветяването си е супер според мен.Бравос:))

    ОтговорИзтриване
  2. Хе-хе, Гери,чудесна! Имам същата хартия с висящи коледни орнаменти, с която и аз изработих тези дни коледна картичка. Ще я публикувам скоро:)Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотна е! Идеята и цветовете са прекрасни! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. И аз започнах да се запасявам с Коледни картички, дано ми стигнат тази година. :) Картичката е много сладуреста. Много ми харесват цветовете, които си подбрала и как си сложила панделката.

    ОтговорИзтриване
  5. Адашче, картичката ти е чудна!Гледах го това оцветяване, ама ми се вижда много добре даже:)Личи си, че старанието ти и упоритостта да се научиш да оцветяваш дават все по-добри резултати! Много ти се радвам! :) Гуш!

    ОтговорИзтриване
  6. Тази картичка направо грее с коледни цветове и предизвиква желание Коледа да настъпи по-бързо! Чудесна е!
    И споменавайки, че не са ти стигнали картичките миналата година, аз се замислих, че всъщност няма да бъде зле да си направя един списък колко горе-долу ще ми трябват и да запрятам ръкави по-сериозно!

    ОтговорИзтриване
  7. Уау, благодаря за позитивната ви оценка, момичета!

    ОтговорИзтриване