Последователи

събота, 1 октомври 2011 г.

Първооктомврийска


   Хайде и от мен честито на всички, които обичат да изразяват себе си, творейки картички! За втора поредна година се включих в прекрасната инициатива на Картичкофуриите и нямах търпение да изработя картичка за моето късметче. Обаче, поради причини неизвестни за мен досега аз не съм получила адрес, на който да изпратя моя картичков поздрав. За това ще го направя оттук, като ви покажа въпросната картичка. Тук искам да благодаря от сърце на Morgiana, за предоставените цветни изображения и уроче за изработката на използваното от мен цветенце. За сметка на разочарованието, че аз не съм я пратила /за сега/, то каква беше радостта да видя в пощенската си кутия нежната, елегантна и красива картичка пратена ми от Svetlomira71! Благодаря ти, Светломира - ти направи празника наистина слънчев и цветен! Ето това е тя:

3 коментара:

  1. Привет :) Картичката е чудесна - благодаря !
    Отговорих на мейла ти още на 23.09.2011 и от тогава с нетърпение чакам, а сега разбирам, че явно не си го получила. Препратих го отново - дано този път всичко е наред :)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти, Фани - вече ти отговорих там! Съжалявам, че заради някакъв технически проблем вероятно и двете сме останали с погрешно впечатление.

    ОтговорИзтриване
  3. Изработила си прекрасна картичка и си получила такава!

    ОтговорИзтриване