Последователи

неделя, 18 септември 2011 г.

Сватбена кутийка


    Получих поръчка за сватбена кутийка, която задължително трябваше да включва преплетен двойка около кръст. Първо сигнално отказах. Опитах се да обясня, че използваните елементи в този род кутийки не биха издържали като тежест въпросните фигури. Още по-малко да ги накарам да се преплетат с кръста. Но казах, че ще опитам да направя нещо. Умувах и реших кръста да бъде прозрачен, като обединяващ елемент около двойката, но резултата беше катастрофален. Не искам да ви кажа какви асоциации предизвикваше на пръв поглед. Ядосах се и реших, че няма повече да се захващам с подобни ангажименти. Всеки си има някаква идея в главата и не винаги можеш да удовлетвориш очакванията на хората. В крайна сметка опитах последно подобрение и се получи това, което виждате.
Поръчителката каза, че кутийката и харесва, а пък аз се престрашавам да ви я покажа.

7 коментара:

  1. Гери мила кутийката е станала убиец:)))Само искам да кажа,че това с кръста и двойката е страхотноооооооооо:)))Кажи сега от къде е печата,че и аз искам такъв:))))

    ОтговорИзтриване
  2. Да наистина, чудесна се е получила. Първия опит може и да не е бил удовлетворителен, но крайния вариант е прелестен!

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотно! Много ми харесват цветовете! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Много ми харесва това, че не си се отказала така с възложената ти задача. Браво за повторния опит, мисля, че си изработила страхотна уникална кутия. Много добре се е получила комбинацията от цветове, печатчето с младоженците и кръста от цветя /който е страшно нежен и красив акцент/. Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  5. Много нежна и симпатична е станала! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  6. Много, много се радвам, че се престраши да ни я покажеш! Щеше да бъде загуба за нашите очи да не се насладим на това изящество, което си създала! Справила си се страхотно и с младоженците и кръста, и с избора на цветове, и с цялостната декорация! Великолепна, много оригинална и стилна кутийка! Ще достави на получателите си истинска радост и наслада, а ще им остане и един незабравим и красив подарък!

    ОтговорИзтриване
  7. Ето, видя ли че се справи и с тази задача, не че съм се съмнявала ;) Много добре се е полечило, изглеждат сякаш стоят пред олтар в църква и е супер впечатляващо!
    Това само доказва, че с достатъчно упорство, човек може да се справи с всяка задача :)

    ОтговорИзтриване