Последователи

петък, 16 септември 2011 г.

Сватбена приказка

7 коментара:

  1. Гледах, гледах картичката и мислено започнах да си я разказвам - и естествено, вмъкнах златния разкош, каляската, прекрасния блещукащ воал на булката, приказно красивите златни дантели, златните цветя, които са обагрили и капчиците роса в златни отблясъци и са позлатили всяко клонче и тревичка. И в моята приказка младоженеца и булката сякаш не обръщат внимание на целия този приказен и великолепен разкош и блясък, защото един на друг са си напълно достатъчни, стига им просто да погледнат в очите на другия!

    ОтговорИзтриване
  2. Гери, чудесна е - не мога повече да кажа, освен чудесна, прелестна, прекрасна...особенно след като ми се пада да напиша коментар след Тони! Наистина след нея е трудно, ама пък напълно споделям нейното мнение - казала го е толкова хубаво! Поздравления и за теб, Тони!

    ОтговорИзтриване
  3. Гери, чудна е! Толкова стилно се е получила, това златно стой просто прекрасно и с каляската като акцент, една вълшебна приказка!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря ви момичета, от сърце - толкова ме развълнуваха вашите коментари, че ме оставихте безмълвна! <3

    ОтговорИзтриване
  5. Гери, наистина приказка си сътворила! Прелестна картичка и много изискана в тази златна гама! Каляската е страхотен акцент, а образът на младоженците - много стилен и нежен!

    ОтговорИзтриване
  6. Когато отворих блога ти тази картичка веднага ме грабна, привлече вниманието ми като с магнит, което означава, че има някакво силно излъчване , че е специална и различна. Точно това почувствах, когато я разгледах отблизо- чудна красота. Интересното е, че младоженците привличат вниманието, въпреки че са само силуети- постигнала си невъзможното- с малко казваш много. Поздравления!

    ОтговорИзтриване