Последователи

сряда, 19 май 2010 г.

Expect a Miracle


    Целта да направя тази картичка бе да зарадвам едни скъпи приятели..."нищо ново" - би си помислил всеки. Обикновено това е главната цел при сътворяването и подаряването на картички. По-особеното в този случай е, че тези скъпоценни за мен хора наистина се нуждаят от своето чудо, и аз исках поне мъничко да изразя своята съпричастност към това, което преживяват.С няколко думи за тях мога да кажа, че те са едно прекрасно семейство, пример и подарък в живота на всеки, който ги познава.В този момент те се намират на няколко хиляди км от дома: в клиника, очаквайки последните изследвания преди трансплантацията на тяхната десет годишна дъщеричка. Един от двамата ще бъде неин донор... Пишейки тези редове огромна буца е заседнала в гърлото ми и сълзи размазват написаното пред очите ми, но дълбоко в мен аз вярвам и ми се иска да извикам, че те ще получат своето чудо, чудото наречено Живот, което може да бъде получено само от Твореца на всичко видимо и невидимо!Тази картичка няма да бъде предоставена за класиране и оценка в нито едно предизвикателство, нейната цел преди да отиде при притежателите си е - да бъде обединител на повече молитви, вяра и съгласие за живота на това малко момиченце и нейните родители!

5 коментара:

  1. Картичката ти е много сладка и искрено се надавям това чудо да се случи. Като майка на две деца мога само да кажа дано тези и хора и тяхното детенце да станат част от едно чудо и всичко да се оправи за тях.

    ОтговорИзтриване
  2. Гери, много трогателен пост - четейки го, усещам и аз тази буца да застава на гърлото ми! Искам от сърце - посланието, което си внедрила и вградила в тази картичка наистина да застигне милото семейство и чудото да се случи! Желая успех и страшно силно "стискам палци"!Да са живи и здрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Най-искренно се надявам трансплантацията да бъде успешна и дано чудото да се сбъдне!
    Дано да се приберат в България тримата живи и здрави, и много щастливи, че са преодоляли това голямо премеждие в техния живот!

    ОтговорИзтриване
  4. Гери мила присъединявам се към това твое начинание.Стискам палци всичко да е наред и трансплантацията да е успешна и детето да е добре.Нека всички в най-скоро време се приберат живи и здрави у дома и да се радват на много ама много дълги и щастливи мигове прекарани заедно.

    ОтговорИзтриване
  5. Чета и настръхвам!Дано да има Бог за тях,дано малката принцеса оздравее,гушкам си буболечето и ти пиша и осъзнавам колко е тежко на родителите!

    ОтговорИзтриване