Последователи

събота, 29 май 2010 г.

Вълнения на червения килим

    Наградки, номинации и други вълнения ме връхлитаха през последните два месеца, за които сега ще споделя. Едно огромно БЛАГОДАРЯ на всички вас, мили момичета, които успяхте да направите света ми по-цветен и с един наистина шоколадов привкус, чрез своите оценки. Сигурно наруших куп правила при предаването на тези номинации, за което моля, да бъда извинена, но поради активния ми учебен процес така и не остана време.Според регламент, реда е следният:
1.Да благодарите на човека, който ви е дал наградата с линк към неговият блог.
2.Да споделите 10 неща за себе си.
3.Да предадете на 10 блога наградата!

     И така, първата награда получих от Krissbal, поради което ми е много ценна, както са и ценни всички съвети, напътствия и идеи, получени от нея за поддържането на блога ми. Благодаря ти, Мери!
   Следващата награда дойде от мечтателката Маги, която е заета с най-прекрасната отговорност - отглеждането на малкия Емануил, появил се сред нас пет дни, след като страхотната му майка ме награди. Благодаря ти, Маги - имай безброй вълшебни мигове с малкото си съкровище!
      Третата ми наградка дойде от любимата ми Варна, и по-точно от Ivolina Деси, благодаря ти! За мен е истинско удоволствие да разглеждам всички красоти, които твориш, използвайки толкова различни техники!Както и за това,че даваш възможност на толкова хора да споделят творчеството си, чрез скъпия на всички ни блог на Картичкофуриите.
      Идва ред и на четвъртата ми награда от така специалната за мен Мегън или по-известна тук като Migito Petrova Познавайки я като нежна и любяща съпруга и майка, тук аз открих невероятния и талант да работи, чрез квилинг техниката.Като под сръчните и ръце изскачат красиви декорации, пана и други вълшебства. Благодаря ти, Мегънче!
Следващата идва право от една истинска Цветна фантазия или по-точно Данка От всички нейни творби струи обичта и нежността, с която са сътворени.Благодаря ти!
   Поредната номинация пристига при мен от Ралица Цолова Рали, благодаря ти от сърце!Прекрасните ти картички, правени с много любов и вдъхновение са истински празник за очите и душата на всеки, който ги види!
      И последната наградка бе пратена от Unicorn Жени, как успя да ме изпревариш?Така исках аз да те наградя...но пък за теб остава моето признание: за един изключителен творец, който аз с удоволствие следя.Благодаря ти!

И сега идва ред на десетте неща, които да споделя за себе си:
1.Обичам семейството и приятелите си, те ми дават стимул да продължа напред.
2.Пристрастена съм интернет, поради този факт: приемам терапевтични съвети - онлайн.
3.Обичам шоколад
4.и сладолед
5.и обичам да обичам (не задължително в този ред)
6.Предпочитам чашата пред мен да е наполовина пълна, а не наполовина празна, но както дойде...
7.Обичам лятото и да е топло, като
8.зимата я обичам само на Рождество, заради аромата на елха и домашно приготвени вкусотии, и заради подаръците, разбира се
9 като подаръците ги обичам през цялата година
10.Не обичам да пиша дълги и обстоятелствени постинги, но ей на - написах един ;)
И идва ред на най-приятната част: връчването на награда на:
1.Гери ~ Spring Fairy ~
2.Илина ALI-BALI-CARDS
3.Красимира Krasmari
5.Лени Le's Art Book
6.Ганима Fairy-tale
9.Краси handmade by krechi

P.S Тъй като номинацията е правена от мое име, вие разбира се имате право да не я ползвате в нейната и графична форма, като имате свободата да предадете нататък каквото ви душа поиска. :)

8 коментара:

  1. Гери честито ти за наградките:)))Ти ги заслужаваш:)))Благодаря ти за хубавите думи,много ме трогнаха,а също и това,че си искала да ме наградиш и успя.Чувствам се наградена след това ,което прочетох:))))Приятен,слънчев и креативен ден от мен:)))И още мнооого награди:)))

    ОтговорИзтриване
  2. ооо, за мен е чест! Благодаря, че ме отличаваш и то с такава специална награда, неповторима и единствена, само ти си се сетила да я направиш своя и от сърце.
    Радвам се, че съм в списъка ти...и ти пожелавам някпй ден, твоята награда да се върне при теб, от някой, който незнае всъщност, че автор си и ти.

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря :). Усмихна ме днес!

    ОтговорИзтриване
  4. Накара ме леееко да се поизчервя ;)) Благодаря за милите думи!!

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря ти, Гери!
    Много интересен пост си написала, а отличията ги заслужаваш до едно!

    ОтговорИзтриване
  6. Гери, мила, страхотен пост си написала! Благодаря ти за хубавите думи, радвам се, че ти харесват моите творения, а аз те следа с огромен интерес!
    Целувки: Дани!

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря за вниманието! С интерес разглеждам нещата ти!

    ОтговорИзтриване
  8. Гери, благодаря ти за наградата :).
    Изработваш много красиви неща :).

    ОтговорИзтриване