Последователи

неделя, 20 октомври 2013 г.

Teen fairy Pia

      Бонбонено сладката феичка на Мо е тук за да честити празника на една красива 24 годишна рожденичка. Новите ми хартии от блокчето на ММЕ се оказаха съвсем подходящи за настроението, което носи тази малка чаровница. Шепа усмивки, стръкчета свежи маргаритки и воала - картичката е готова. Много усмивки и на вас, талантливки.

събота, 12 октомври 2013 г.

Картичкофурийска

   Здравейте, усмихнати феи! Наминавам оттук за да покажа какво сътворих за моето виртуално другарче, което бе късмета ми в размяната за тазгодишния Световен Празник на картичкофеите. Както винаги, така и сега, изчаках за да видя какво ще ми поднесе мистър Рандом генератора. За моя радост се "падна" една талантливка, която следя виртуално от доста време. Всъщност, за когото и да трябваше да майсторя при мен изниква един доста сериозен въпрос - дали ще се хареса, дали ще се забележат допуснатите несъвършенства и т.н, и т.н? И така, реших, че все пак трябва да започна отнякъде, та да свърша пак - някъде. :) Избирах печати, умувах и избрах тази сладка фея. Намерих и тиквата, върху която да се настани феята и започнах една епична борба с цветните ми моливи. Получи се един леко казано кошмар. Вероятно прекрасните ми моливчета си отмъщаваха, че отдавана не ги бях пипвала дори, но резултата наистина бе плачевен. Избрах ново печатче, като си мислих, че предишното не е достатъчно вдъхновявъщо за конкретния момент, но познайте какво? Още по-кофти резултати. Отчаях се, даже бях решила да се откажа, като вместо моя адрес за получаване на картичка да пратя този на Ира с кратко оправдание за ситуацията. Не можех да разбера какво не е наред... Вадих хартии, прибирах ги. Търсех из кутиите нещо специално, което да ме "запали", но уви нищо. Междувременно се борех с лека настинка и незнаех как да се справя. Все пак реших, че ще опитвам докато не се получи. И така след близо два дни хаос около мен и 1/2 дузина унищожени хартийки, отпечатани изображения и други подобни, картичката за Ира се роди. Това е може би най-трудно изработената картичка от мен, но пък вложих много любов и положителни чувства при създаването
ѝ. Така макар и с леко закъснение, тя полетя към Варна за да поздрави притежателката си. Установих, че колкото по-малко време отделям за любимото ми хоби, толкова повече време ми отнема, когато все пак реша да творя. За една бройка щях да се самопредизвикам да оцветявам по едно печатче на ден за един цял месец, но така си остана само доброто намерение. Надявам се, че дългото ми блогописане няма да ви оттегчи, а ще намерите време да изпратите по-малко от вашето вдъхновение да помогнете на моето, попаднало в сатурнова дупка вдъхновенийце. Прегръдки и до скоро!