Последователи

петък, 21 декември 2012 г.

Късметчета


   Здравейте, хартиени феи! След дълго творческо отсъствие се завръщам с нещо мъничко, но от сърце. Бях споделила в предишни публикации, че ми предстои държавен изпит, което ме държеше на далеч от всички кутии със съкровища за картичко-творене. Е, вече мога да се похваля с успешно взет изпит, което ми дава свобода да си майсторя на воля. След като 
направих списък с необходимите ми 
бройки картички извадих всички налични материали подходящи за целта, което включваше и новопридобитите ми дигитални и гумени печати. Всичко добре, но се оказа, че не мога да направя нищо, което поне малко да ме удовлетвори. Явно, вдъхновението ми се е скрило сред всичките учебници по макро-, микро икономика, финанси, международна търговия и прочее икономическа литература. Разстроих се доста, толкова хора исках да зарадвам, толкова хора вероятно очакват от мен, но ... нищо не се получи. В крайна сметка исках да направя по нещо семпличко за хора, които нищо и не очакват. Това са новите ми колеги, с които предстои да работя през идващата година. Изненадващо бях поканена на фирменото тържество, което ще се състои утре. И моята реакция от тази приятна покана бе и аз да направя нещо изненадващо. За целта използвах един лист дизайнерска хартия, която имам от миналата година и бях забравила в една от кутиите ми. Размерът на тези мини късметчета е 7,5/7,5 см., които "приютяват", чрез картонен бандерол по една "златна", шоколадова паричка. Това е всичко за сега, предстои да ви покажа и единствената картичка, която стъкмих за предстоящия празник.

8 коментара:

  1. Хаха, догодина и те ще очакват!
    Гери, много ще се зарадват колегите ти - сигурна съм!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Стефи! Май успях да ги зарадвам :)

      Изтриване
  2. Очарована съм от голямото разнообразие от късметчета! Няма начин изненадата да не е капитулираща пред твоите способности!!! Весела Коледа и на теб!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесни късметчета, Гери! Убедена съм, че те ще допринесат за коледния дух на колегите ти:) Много хубави празници ти желая! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Чудесни са, Гери! Обожавам мънички картички. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря, Фани! Май наистина ще се окаже сполучлив размер, макар обикновено да ги правя двойно по-големи. :)

      Изтриване