Последователи

сряда, 27 юли 2011 г.

Ягодови спомени


    Изработих тази картичка по повод предстоящия рожден ден на една любима моя леля. Когато коментирах направата й с моите близки - в един глас всички възкликнаха, че непременно трябва да присъстват и горските ягодки на нея. Няма да изпадам в излишни обяснения, но този ароматен плод е неразривно свързан с детските ми спомени от летните ваканции в Копривщица. Тъй като поредното предизвикателство в Картичкофурии на Мигито е донякъде свързано с тези мои спомени директно я изпращам там. Опитах да направя "шейкър" елемент, но частиците, които използвах се оказаха прекалено дребни и не се забелязват особено.

неделя, 24 юли 2011 г.

Две следи


  Включвам и последното си творение, буквално сътворено преди минути. Направено е за една лятна рожденичка, макар и да няма надписи обозначаващи повода. С риск да прекаля с публикациите за деня, бързам да ви я представя за да не търпя отново приятелска критика, че съм зачезнала напоследък от блог пространството. Това е от мен за тази вечер. Слънчево лято с дъх на ....(кой каквото си избере)!

Amore mio


   Тази картичка направих с много любов за най-специалната двойка в целия свят, а именно моите родители. Повече от седмица се чудих, рових по блогове за идея каква да бъде точно, правих консултации със специалисти и нищо...Идея така и не ми хрумна, не успях и да избягам от стила си (доколкото имам такъв)и воала това измайсторих. Венеция е един от градовете, който е свързан с романтиката и любовта. Заради това изборът ми попадна точно на тази скица. В крайна сметка за да празнуваш 45 години семеен живот е необходимо да има нещо повече от просто романтика, но пък и без нея не може. ;)

Лимонено сорбе и шоколад

неделя, 17 юли 2011 г.

Тортичка

Книжка

    Направих тази книжка за едно специално семейство по повод едно наше пътуване заедно, което те организираха с много обич и грежа към всички. Идеята беше (както и стана) всеки един от цялата група, от над 20 човека, да напише послание за тези мили хора. Не публикувах веднага книжката за да бъде изненада, а се опасявах да не надникне тук някой от тях. Отдавна се канех да пробвам това моделче, но талантливата Роси ме провокира да го пробвам. Оказа се, че е супер лесно за майсторене, особено, ако следваш инструкции, които ми бяха любезно предоставени отново от Роси. ;)За съжаление не мога да открия нейната книжка в блога й за да пусна директен линк към нея, но ви уверявам, че е много сладка.