Последователи

понеделник, 27 септември 2010 г.

Cheers, baby!


Тази бърза картичка изпращам в тазседмичното предизвикателство на Елшите за КФП №35 НАЗДРАВЕ.

неделя, 26 септември 2010 г.

Бебешорска за момиченце


    Леви, десни, леви, десни и право при новородената малка принцеса Естир - дъщеричка на мои приятели.

неделя, 19 септември 2010 г.

С ухание на сатен и още нещо


   След като поставих своеобразен рекорд, изразяващ се в майсторене на четири картички за един ден, то ще се опитам да подобря същия, отнасящ се до брой участия в едно предизвикателскво. И така, тази картичка я изпращам в КФП №34, редом с предишните две.

С дъх на смола

    И ето още едно творение, изпратено да се състезава за някоя от щедрите награди на Светла в КФП №34.

събота, 18 септември 2010 г.

Ухание на ...тъга

    Това е моята интерпретацаия по темата на тазсемичното Картичкофурийско предизвикателство на Creative.

Да достигнеш целта

събота, 11 септември 2010 г.

Пурпурни трели

Зимно настроение

За Любов - с любов

    Тази картичка направих по повод предстоящия християнски празник Вяра, Надежда и Любов, и по-конкретно за имения ден на моята прекрасна сестра. Исках да е нещо по-различно за да я впечатля и зарадвам.Всъщност тя одобрява повечето ми творения, и поради това исках да е нещо, което не съм правила, но и да не е твърде трудно за мен.И ето какво сътворих:
Сега ми се ще да видя разочарованите ви личица (ха ха ха). Наистна нищо особено: най-обикновена картичка с приятна цветова комбинация (поне според мен). И сега идва ред на получателката да си прочете пожеланията написани от вътрешната страна. Отваря и какво изскача оттам?...Рояк пърхащи пеперудки и букетче нежни незабравки, да не пропусна да отбележа, че това са едни от любимите й цветчета.
И ето още една снимка, който видял - видял, няма нищо по-трудно от това да снимаш подобна картичка :( С ръка на сърцето си ви уверявам, че на живо е по-красива и ефектна ;)
 
  

    Ето и един музикален поздрав от мен, тази стара песничка ми се въртеше в главата докато творях.
P.S. Тъй като в последните ми няколко публикации нямаше и редче написан текст - сега не ми остава нищо друго освен да ви засипя с думички, но няма как да не споделя една основна истина от Книгата на книгите: "И така, остават тези трите: вяра, надежда и любов; но най-голяма от тях е Любовта" - Из "Първо послание на Апостол Павел към Коринтяните", 13 глава, стих 13.